Cautare

4414 de rezultate pentru "antena 1 calarasi 05 05 2010" (8.10 secunde)
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore.
Cele mai puternice motoare si peste 1.000 de motociclisti echipati in costume de piele, accesorizate cu tinte, lanturi, inele, unghii vopsite in negru si bocanci vor incinge atmosfera. Membrii Choper Academy se reunesc timp de 2 zile la Calarasi.
Catalin Cojocaru, un talentat fotoreporter din Calarasi, a realizat un interviu cu pictorul calarasean Jimmy Stanescu. Reporterul l-a fotografiat pe artist in cabinetul viceprimarului Dragos Coman, in momentul in care pictorul i-a oferit doua tablouri in care a imortalizat peisaje reprezentative din Calarasi.
Recent, a avut loc vernisajul expoztiei de caricatura Zambete si grimase de iarna la Biblioteca Alexandru Odobescu din Calarasi. ... Au expus si cativa tineri talentati din Calarasi, care nu s-au lasat mai prejos:
Artistul plastic Artistii plastici Jimmy Stanescu si Victor Grigore au organizat o expozitie de arta in incinta noului sediu al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, cladirea noua este situata langa Consiliul Judetean Calarasi. ... De asemenea, sunt expuse lucrari semnate de elevii Liceului Banulescu din Calarasi.
Recent, la Pizzeria BYA din Calarasi, a avut loc un eveniment artistic intitulat Dragobeti si Dragobete.
Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin.
In zilele de 11 si 12 octombrie, incepand cu ora 15:00, pe platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi, s-a desfasurat prima editie a Festivalului Dunarii Calarasene.
Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Valorificarea si conservarea traditiilor pescaresti pe malul Dunarii Calarasene, finantat de Fondul European pentru Pescuit 2007-2013, Axa Prioritara 4, Masura 2.1.2.
Adevarul de Calarasi : ... La Plaja mare din Calarasi, loc de distractie situat pe calalalt mal al Borcei, vara continua. Pana la sfarsitul saptamanii, cine alege sa meaga la relaxare la plaja are parte de surprize:
Jurnalul de Calarasi informeaza: ... In anul 2001, primarul de pe atunci, Daniel Mirel Tutuianu, a dorit demolarea acestui monument, dar Directia pentru Cultura Calarasi a interzis acest lucru. ... Primarul actual, Daniel Stefan Dragulin, a cuprins in bugetul din acest an al Primariei Calarasi reabilitarea acestui edificiu emblematic al Calarasiului!
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Calarasi - Gropi si balti. ... Nelu Balasa) Primul cuvant care imi vine in minte cand vorbesc de Calarasi este dezordine.
Astfel, timp de cinci zile pragul Muzeului Dunarii de Jos a fost trecut de peste 3.500 de vizitatori, majoritatea fiind elevi de la unitati de invatamant din Calarasi si satele invecinate, dar si din Judetele Ialomita, Constanta sau municipiul Bucuresti.
Insula Pacuiul lui Soare, de pe Dunare, nu departe de municipiul Calarasi si localitatea Ostrov (jud.
O tanara din Calarasi a ales sa-si incheie socotelile cu viata intr-un mod tragic. ... Desi nimeni nu-si explica gestul fetei, o colega de serviciu de la o sala de jocuri mecanice din Calarasi povesteste ca auzise despre problemele tinerei.
In data de 7 octombrie, in jurul orelor 20:00, redactia Realitatea din Calarasi a fost contactata de catre un locuitor, al unui bloc situat in apropierea parcului Jirlau. ... Trist ce se intampla in Parcul Central din Calarasi.
La Calarasi a avut loc pe 9 cotombrie Festivalul Dunarii Calarasene, editia a III-a. ... Asadar unul dintre principalele obiective a fost promovarea pescuitului ca si mod de relaxare si petrecere a timpului liber dar si atragerea atentiei publicului calarasean catre principala atractie naturala a Judetului Calarasi, Bratul Borcea.
Iata ce spune Catalin Cojocaru, un tanar fotoreporter din Calarasi, referitor la participarea lui la acest miting, de sambata, de la Bucuresti:
Observator de Calarasi informeaza: Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. ... A fost primul inspector scolar general numit prin ordin de ministru la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, in urma castigarii unui concurs, pana atunci numirile facandu-se prin delegatie.
google-analytics.com